Speo Trip cu Cristian Lascu @ Jupanesti (Mehedinti), 25-27 Septembrie ’15

August 4, 2015 #WildThing 4 responses

Uite ca a trecut si a patra tura de pesteri pusa la cale impruna cu Cristian Lascu. Vremea a fost ingaduitoare, ba chiar generoasa intr-un din zile cadorisindu-ne cu mult soare, caldura si la final un cer dominat serios de luna plina.

Povestile despre pesteri au tinut capul de afis … evident. Am calatorit imaginar in Isverna, Sura Mare, Movile, Pestera Vantului, Cetatile Ponorului si Bulba dar “l-am cunoscut” si pe Cousteau. Ne-am amintit de inceputurile National Geographic Romania si de Bordeiul Neolitic pe care Cristi Lascu l-a construit in propria ograda, decorat Cucuteni.

De data asta Galeria Prosecului din Topolnita ne-a intampinat cu foarte putina apa asa ca neoprenele ne-au fost de folos doar in a doua jumatate a drumului. Pentru prima data am vazut pestisori care ne-au iesit voiosi in intampinare si se invarteau in lumina proiectata de frontale in apa. E plin de pesteri in zona dar le-am bagat in seama doar pe cele numite Curecea si Gramei.

In tura asta am apucat sa ne jucam putin cu doua aparate primite de la partenerul nostru Garmin: #Forerunner920XT si #Fenix3

Pentru primavara ne pregatim de o tura ceva mai specializata…va tinem la curent 😉

Spread the love