Elspeth Beard – Lone Rider

January 28, 2019 #WildThing no responses

Elspeth Beard a fost în România anul trecut și am ratat aproape total momentul. Am văzut-o doar într-o poză postată de Mihai Barbu, fericitul de el!

Elspeth e prima femeie britanică ce o îndrăznit și o și reușit să dea ocol pământului în șaua unei motociclete. Eu nu mai am bestia cu două roți de câțiva ani și număr zilele până oi încăleca-o iar … ca un pușcăriaș trăgând dungi pe creier (dar asta e o altă poveste). Am avut ocazia să îi citesc cartea despre aventura cu pricina și o recomand de la un cap la altul! 

Ce lovește, la orice pagină deschizi, e simplitatea profundă a omului și felul sincer în care și-o deschis sufletul pentru cititor. E o carte de aventură, de îndrăzneală, o carte despre legăturile care se țes între oameni, culturi diferite și provocări din cele mai diverse. 

O găsiți (cartea) aici și sper să vă bucurați de ea cel puțin la fel de mult ca mine. Pe site-ul ei găsiți muuulte informații în plus.

ELSPETH BEARD is a motorcyclist and award-winning architect. In the early 1980s she completed a solo motorcycle trip around the world and became the first British woman to achieve this. She runs her own architectural practice, specialising in creating and remodeling interesting and unusual buildings. She lives in a converted Victorian water tower in the southeast of England and still enjoys riding her collection of motorcycles, which includes the trusty BMW R60/6 which carried her around the world.
ElspethBeard.com

Foto © Elspeth Beard

Spread the love