Into the Wild cu Ana și Ionuț @ Namibia, 17-31 August 2016

April 15, 2016 #WildThing 4 responses

j

» Anul ăsta ne-a adus în cale doi oameni foarte faini, Ana Hogaș si Ionuț Florea. Poate i-ați cunoscut deja prin intermediul site-ului lor intotheworld.eu sau al cărții publicate la Humanitas – OYIBO.

Despre cartea / jurnal, cei doi spun cam așa:

Suntem Ana şi Ionuţ, un cuplu de arhitecţi. Din iunie 2011 până în august 2012 am făcut turul Africii cu motocicleta. În această călătorie de 14 luni şi 55 000 de kilometri am lucrat ca voluntari în pădurea ecuatorială în Nigeria, am traversat Sahara în călduri de peste 54 de grade, am urcat muntele Camerun, am explorat delta Okavango şi bazinul Congo, am locuit într-un cătun camerunez fără bani şi fără telefon, am tractat motorul defect 350 de kilometri, am făcut malarie, am parcurs 3 000 de kilometri de off-road extrem în R.D. Congo, am trecut de sute de controale armate şi hăţişuri birocratice şi am cumpărat un pahar de ceai în Egipt.

 

Împreuna cu ei și alți 8 oameni foarte faini am cunoscut Namibia într-o tură de poveste. Mersi Dana, Călin, Anca, Cosmin, Claudia, Miruna, Igu și Mihai pentru că ați avut încredere să veniți cu noi în această experiență 🙂

Animale am văzut, peisaje care se schimbă aproape la fiecare întoarcere a capului am văzut, de dormit în corturi super confortabile în vârf de mașină am dormit, bush camp-uri “in the middle of nowhere” am făcut – la pachet cu povești sub un cer superb am făcut, aventuri 4X4 în zone superbe am avut …

Cuvintele sunt destul de sărace pentru a putea descrie senzația care ne-a înconjurat în acele aproape 2 săptămâni petrecute în această țară superba așa ca … uite niște poze și un scurt film făcut la fața locului. Enjoy!


Spread the love