Vertical Step Maraton, pentru pasionatii de escalada si bouldering

November 27, 2013 #WildThing no responses

Uite un eveniment la care am fost de mai multe ori din postura de spectator si pe care il recomand tuturor celor pasionati sau curiosi de escalada sau bouldering.

Organizat pentru prima data in noiembrie 2009 pentru inaugurarea salii de escalada din Baicului, evenimentul a devenit emblema noastra, a celor de la Vertical Spirit si pentru ca stim ca multi dintre voi il asteapta cu bucurie, ne vom stradui sa nu va dezamagim nici de aceasta data: pastram in linii generale conceptul initial, care a transformat Vertical Step Maraton intr-un eveniment inediat pe scena escaladei din Romania, dar introducem si cateva noutati menite sa-i dea un plus de valoare si atractivitate.

 

EDITIA  din acest an va fi una SPECIALA deoarece:

–          Inauguram un nou tronson de escalada in fundalul salii: cel mai spectaculos si mai performant de pana acum, un tronson la care visam inca din 2009 de la deschiderea salii.

–          Pe durata Maratonului, espadrilele pentru catarare si toate produsele LA SPORTIVA si CLIMB X distribuite la sala, vor avea preturi speciale, deoarece cu aceasta ocazie vom lansa si magazinul de echipament pentru catarare: Vertical Store.

Asadar, daca va trebuie o noua pereche de espadrile, acum este momentul!Modelele disponibile de la La Sportiva vor fi: Miura, Cobra, Python, Tarantula.Modelele disponibile de la Climb X vor fi: Rock-it, Red Point, Red Point NLV.

–          Sala din Baicului va asteapta cu un nou „looK” mai luminos, mai colorat si mai dichist.

–          Si nu in ultimul rand: sarbatorim 4 ani de la deschiderea salii din Baicului.

 

Vertical Step Maraton ramane un un festival dedicat catararii, spiritului liber si non – conformismului celor care practica acest sport. Ne adresam tuturor celor pasionati de catarare, incepatori sau avansati si nu este nici pe departe un eveniment rezervat “elitei”, adica sportivilor cu performante ridicate.

 

In runda de calificari vom avea trasee numeroase, variate si accesibile tuturor, indiferent de nivel. Celor mai buni sportivi „ le rezervam” FINALELE, pe care le vom transforma intr-un adevarat spectacol de forta, suplete si concentrare, totul in lumina reflectoarelor si pe o muzica de cea mai buna calitate!  Asadar ii invitam pe finalisti sa evolueze intr-o atmosfera  special creata pentru ei,  iar spectatorilor le promitem ca nu vor regreta ca au ramas sa-i urmareasca sa-i incurajeze  si sa-i aplaude. Si de ce nu, sa se motiveze !!!

 

Sponsor principalMercedes Benz – Clasa A

Sponsori: Hilti, Nutline, Alpin Expe, Vertical Store, Maramont Sport, Redis Nutritie

Parteneri media: Gazeta Sporturilor, Rock Fm, Webbing, Bivuac media,www.dordeduca.rowww.liberinmiscare.rowww.extremeaddict.ro

 

NU RATATI VERTICAL STEP MARATON  – o competitie in care fiecare isi poate depasi propriile limite si imbunatati performantele proprii !!!

 

Detalii complete pe : www.verticalstep.ro

Inscrieri on-line: http://www.verticalstep.ro/inscriere.php

Spread the love