WILD THING

Experiențele Wild Thing sunt o combinație de aventură, povești inspiraționale și o ocazie foarte faină de a te conecta cu oameni de calitate – la fel ca tine.

Wild Thing a apărut în Octombrie 2013 din dorința de a conecta oameni “obișnuiți” cu sportivi, exploratori, oameni pasionați de arta lor, care au reușit să facă ceva deosebit în viață și au o poveste interesantă de spus. Pe munte sau în deșert, în peșteri sau în deltă … oriunde organizăm o experiență Wild Thing ea se mulează pe experiența gazdei, ghidului – a omului în jurul căruia se construiește povestea unei astfel de experiențe.

Am creat Wild Thing pentru că ăsta e genul de experiențe care atrag oameni de interesanți, foarte diverși, care generează conversații faine în fiecare experiență și adaugă calitate unei povești deja faine. Experiențele sunt accesibile tuturor, nu ai nevoie să fi un atlet pentru a le face față. Te vor provoca dar pot fi duse până la capăt de oricine. 

Ne-am pus pe picioare și am organizat prima experiență “wild” cu o mână de ajutor și sfaturi utile date de un om foarte fain – Andrei Roșca. Trei ani mai târziu, din 2016, Silviu Dragomir s-a alăturat poveștii noastre și am crescut împreună încet și sănătos.

Cine sunt eu … Paul Călin, și sunt foarte norocos că reușesc să trăiesc făcând ceea ce-mi place, zi de zi.

PARTENERI

GarminGarmin
Discovery ChannelDiscovery Channel
Raw BiteRaw Bite
MerinitoMerinito
S-karpS-karp