Uite ca se poate

January 31, 2014 #WildThing no responses

Am citit zilele trecute despre un tanar adolescent care raspunde la numele de Iulian Pîtea. Un pusti de 16 ani din Râsnov care a reusit sa se califice la Jocurile Olimpice de la Sochi. Pleaca spre aventura vietii lui pe 2 Februarie impreuna cu restul delegatiei noastre formata din 24 de sportivi.

Vorbim de o disciplina grea, sariturile cu schiurile. O disciplina sportiva in care ai nevoie din plin de curaj, disciplina si o forta mentala incredibila. Sa le regasesti in acelasi “ambalaj” la 16 ani e o treaba! Se pare ca investitiile in infrastructura ocazionate de Olimpiada de Tineret organizata la noi in 2013 incepe sa isi arate roadele destul de repede.

Cum noi insistam sa va tot spunem, uite inca un exemplu de elev de liceu pe care merita sa il admiri pentru ce reuseste sa faca si de care merita sa vorbim. Nu avem multe motive de optimism zilele astea, zile in care suntem asaltati de catastrofe legislative, lupte politice si declaratii care mai de care mai goale si lipsite de continut. Da uite ca din cand in cand mai apare cate un licurici care ne umple de speranta si frumos 😉

Bafta!

Foto © PROSPORT

Spread the love