Tu cum iti incarci bateriile?

February 24, 2015 #WildThing no responses

 

 

Balea-winter-2015WTEx-195

Am fost ferm convins ca nu am fost afectat in nici un fel de “criza” trecerii in a treia decada. Nu ca m-as fi oprit un pic sa ma uit la mine prea mult, sunt cam certat cu “oglinda”…Nu am ridicat capota sa vad ce se intampla cu adevarat inauntru, i-am dat inainte cu avant.

Sase ani mai tarziu, uitandu-ma inapoi, imi dau seama ca dupa ce am sarit de 30 m-am reintors activ la bunele obiceiuri din copilarie: mers pe munte, inot, bicicleta, alergare…si cam orice inseamna miscare. De cate ori fac o pauza mai lunga si ma preocupa mai mult spatiile inchise, corpul dar mai ales mintea dau semne alarmante de inactivitate, lipsa de chef si izolare. 

Incet incet s-a facut lumina si pe strada mea si am inceput sa ma prind, sa recunosc ce imi incarca cu adevarat bateriile…era si cazu’ as zice eu. Pentru mine momentele de incarcare totala sunt cele in care poti “sa respiri”, in care orice alta preocupare paleste subit si nu ai vrea sa fii in alt loc pentru nimic in lume. Sunt acele momente in care radiezi energie pentru tine, nu pentru altii. Suna egoist…dar cred ca daca EU nu sunt incarcat, nu am de unde sa dau si la altii. Ce ma incarca?

> Momentele in care ma plimb in spatii deschise fara sa dau de cineva zile sau macar ore in sir

> Timpul petrecut afara din casa impreuna cu prietenii apropiati si familia

> Momentele in care cunosc oameni foarte faini, interesanti de la care am o gramada de lucruri de invatat

> Micile momente de glorie in care reusesc sa fac ceva ce, cu un anumit timp inainte, mi se parea foarte greu sau imposibil de realizat

Cumva, in mod semi-inconstient, aproape toate momentele de genul asta s-au grupat in mod natural in experientele Wild Thing. Palma loveste instantaneu fruntea/obrazul/barbia (fiecare isi are propria traiectorie). 

Pe tine ce te incarca?

Foto: Eduard Stirbu

Spread the love