Let it Ride, The Craig Kelly Story

November 7, 2013 #WildThing no responses

In seara asta am fost la un film care s-a dovedit a fi mai puternic decat m-am asteptat. Ideea filmului e simpla. Spune povestea vietii unuia dintre cei mai influenti snowboarderi, Craig Kelly, care a pus serios umarul de progesul acestui sport si raspandirea lui in toate colturile lumii … dar nu de asta m-am hotarat sa va zic de el.

Merita sa il vedeti pentru ca spune povestea unui om care a crescut in armonie cu natura. Si-a pastrat valorile personale, principiile de viata cu care a crescut chiar si atunci cand ele nu au mai coincis cu ceea ce astepta societatea de la el. Craig a fost un om care a trait  intens, prin si cu pasiune.

E un exemplu de om destul de rar intalnit in ziua de azi si de asta m-am gandit ca merita sa va recomand filmul pentru el, mesaj si sentimentul de liniste cu care te lasa la final. Multi dintre noi se gandesc ce fain ar fi sa ne oprin din goana cotidiana in care suntem angrenati.

Ce fain ar fi sa ne traim viata intr-o viteza inferioara, sa ne bucuram de ce avem acum si sa savuram lucrurile frumoase in care suntem implicati. Suna intr-un fel nu?

Stiti voi pe unde il gasiti…

Spread the love