Esti o poveste interesanta?

November 20, 2013 #WildThing no responses

Esti o poveste interesanta sau una de duzina, plictisitoare, care te adoarme dupa primul paragraf ? Sper ca nu esti unul din cei care asteapta ca viata sa dea peste ei, sa descopere lumea cat esti de interesant si luminos mai Gogule.

Eu sunt de parere ca fiecare e atat de interesant pe cat de interesat e sa isi faca viata interesanta. O suna ciudat dar eu asa vad lucrurile. Daca iti petreci zilele dupa modelul scoala(lucru) – casa – bar(club)-acasa si in weekend atarni, sansele sunt destul de bune sa nu ai mare lucru de povestit despre tine. Sunt destui care se incadreaza excelent in modelul asta si e pacat.

Daca avem ceva in jur apai avem oportunitati. O carte buna, o activitate interesanta, un hobby, un cerc de prieteni activi si fun te pot scoate instant din letargie. Experientele pe care le creem pentru noi si cei din jur sunt cele care ne diferentiaza de Gogu.

Putem alege sa stam in casa, in fata televizorului si calculatorului, petrecandu-ne viata virtual prin intermediul experientelor traite de altii. Exemple sunt o gramada: X-Factor, The Voice, Dancing with the Stars sau Big Brother ca sa nu incep sa vorbesc de Mireasa pentru fiul meu! Te emotionezi urmarindu-i pe altii cum isi traiesc pasiunea, viata sau obsesiile … dar cum ramane cu ale tale? E unul din motivele pentru care am creeat Wild Thing, pentru experienta de a cunoaste oameni interesanti, curiosi, curajosi, cu povesti de-ti pica tiglele de pe casa.

Incerci si tu?

Spread the love