Despre Into the Wild – Namibia / Călin Cîndea

November 14, 2016 #WildThing no responses

N-aveam nici o idee la ce sa ne asteptam, desi era a doua noastra tura pe continentul African si mai participasem la turele organizate de Paul in trecut. Banuiam ca va fi la inaltimea celor precedente, insa nu ne-am imaginat intensitatea pe care urma sa o traim impreuna in tura din Namibia. 

Pe scurt: a fost cea mai intensa si spectaculoasa aventura a noastra de pana acum. EVER. 

Traseul si conceptul a fost foarte bine gandit, pornind de la mesele pe care ti le organizai singur in stilul traditional african, transportul cu masini 4×4 conduse chiar de participanti, peisajele incredibile care se schimbau  la fiecare ora, deciziile si consultarile de grup privind traseul. Am simtit pe tot parcurcursul traseului libertatea de miscare, veselia si stilul nomad caracteristic populatiei locale. 

Intreg tabloul a fost completat de BILTONG(!), vinul Sud African sorbit la lumina focului, braai-ul delicios de Oryx & Beef de la finalul zilei, animalele salbatice (big thumbs up pt prietenii nostri, leii, care ne-au urmarit indeaproape :)), dunele, oceanul, stridiile, Mafia jucat in bush camp sub cerul instelat, rasariturile vazute din cort, apusurile peste desert, oamenii, camp-urile…mai sunt multe dar cred ca cel mai bine le veti expirenta pe cont propriu, alaturi de Paul, Ana si Ionut.

Multumim mult pentru gazdurie si de-abia asteptam urmatoarea experienta!

Calin

Spread the love