Project Wild Thing

February 12, 2014 #WildThing no responses

Project Wild Thing isi propune sa reconecteze copiii dar si adultii cu natura, ii scoate din fata calculatorului, din spatele geamurilor, de dupa “gratiile” de protectie ridicate de parinti sau de ei insisi.

Coarda, sotron, melcul, sapca, tara tara vrem ostasi, lapte gros, de-a vati ascunselea sau piua pe culori sunt jocurile copilariei pe care nu le mai vad jucate pe niciunde. Counter strike, Need 4 Speed, Prince of Persia sau Minion Rush … asta e un limbaj pe care il recunosc.

O initiativa pe care noi o admiram foarte mult si ii dam “join”. Orice parinte normal la cap are tendinta naturala de a-si proteja copilul, dar asta nu inseamna sa il inchizi intr-o bula “protectiva” si sa il izolezi de ceea ce il inconjoara.

Faceti un experiment scurt si vedeti care este reactia unui pusti care calca iarba pentru prima data cu picioarele goale sau cand vede un porumbel la geam. Cum reactioneaza atunci cand vede un copac si admira fiecare frunza cazuta pe pamant. Eu redescopar lumea prin ochii pustiului de 3 ani care mi se incurca printre picioare si care se entuziasmeaza la fiecare ramurica, frunza, ochi de apa sau adiere de vant in plete. 

PROJECT WILD THING – official trailer from Green Lions on Vimeo.

Spread the love