Into the Wild with Ana & Ionuț @ Namibia, 27 February – 08 March ’17

October 22, 2016 #WildThing 2 responses

Și de data asta Namibia ne-a surprins încă de la primii pași făcuți după ieșirea din avion. Am fost întâmpinați de un peisaj verde și cercetați de tot felul de gângănii curioase. Am ajuns în altă țară …

Cerul a fost un spectacol de lumină și culori, peisajul s-a schimbat frecvent pe tot parcursul micii noastre aventuri. Râul Hoanib s-a decis să își facă apariția dupa mai mulți ani de uitare a propriei existențe, punând capăt planului de a vizita elefanții de deșert și ecosistemul unic dezvoltat în valea râului mai sus menționat.

Cu o mână ni s-a luat cu alta ni s-a dat. Întorcându-ne cu coada între picioare, ne-a trecut pe sub nas o pereche de gheparzi absolut superbă. Dacă nu îi vedeam de la început, șansele să îi detectăm pe dealul de lângă noi ar fi fost zero. Uitându-te direct la ei îi pierdeai din vedere, atât de bine se confundau cu peisajul.

Scorpionii ne-au dansat noaptea în lumina lămpii UV iar Spitzkoppe și Palmwag au fost la fel de frumoase cum tineam minte din tura trecută (detalii aici). În Parcul Național Etosha, pe lângă zebre, gnu, springbook, girafe și alte animale mai “comune” am văzut două rarități: rinoceri și un leu absolut superb.

Povestea experienței de acum o găsiți spusă bine de tot de gazdele noastre Ana Hogaș și Ionuț Florea pe blogul lor Into the World.

Mersi Răzvan, Marius, Ana, Ionuț, Roxana, Vilian, Dan și Cosmin pentru o experiență jenială 🙂

 

 

 

Below you can check out the map of our trip (in purple and blue). The green layer is the map of the trip we did in August 2016

Spread the love