White Camp (3) cu Fane Tulpan @ Balea Lac, 5-7 Februarie ’16

October 22, 2015 #WildThing 3 responses

 

A treia editie White Camp organizata la Balea Lac si gazduita de Fane Tulpan a insemnat depasirea unor limite fizice sau mentale pentru unii, cunoasterea unui om interesant pentru altii sau practicarea unui sport din ce in ce mai indragit pentru cei mai experimentati. A fost o tura in care am ajuns pe Vf. Iezerul Caprei, Vf. Vaiuga si Vf. Vanatoarea lui Buteanu in Saua Doamnei dar si in Saua Caprei.

Am fost inconjurati atat de ceata si viscol cat si de un senin perfect si o patura de stele asezata odata ce noaptea si-o intrat in drepturi. Ne-a vizitat vulpea celebra de la Balea, am invatat cate ceva despre primul ajutor pe care il poti da in caz de necaz iar WC-ul in aer liber deja nu mai are secrete pentru noi.

Serile ni le-a imbigatit Fane cu povestile de pe Everest sau McKinley, ne-am masurat cunostintele despre echipamente de munte, triatlon, locuri si tehnici de catarat sau sport de anduranta in general.

Una peste alta a iesit, din nou, o experienta foarte faina in care fiecare dintre noi s-a imbogatit cu cate ceva.

Mersi Discovery Romania, Garmin Romania, Tiriac Auto, Raw Bite Romania pentru suport si vorbele bune si lui IGU pentru poze 😉

Spread the love