Running Camp cu Paul Dicu @ Krapec [Bulgaria], 24-26 Iulie 2015

March 16, 2015 #WildThing 5 responses

Dupa acest camp mi-e foarte greu sa aleg o fotografie care sa spuna povestea celor 3 zile. In jurul lui Paul Dicu s-au strans oameni frumosi care au venit pusi pe treaba si au tras de ei la fiecare antrenament. Nu e usor sa alergi pe nisip km intregi si sa combini alergarea cu exercitii de forta si izometrie. Unul din participanti (Daniel) e inscris pentru Marathon des Sables 2016 asa ca…a avut cu cine sta de vorba si de la cine sa invete. 

Povestile ne-au purtat din Sahara pana pe puntea vasului ce il avea pe Paul la timona, de la km grei din tura lunga pusa la cale de Patrick Bauer la MDS pana la proiectul 4 Deserts care il are Paul in calendar pentru anul viitor. 

Plaja de la Krapets ne-a primit cu bratele deschise si ne-a “rezervat” un loc la umbra pentru corturile noastre. In cele doua seri am mancat salata cu cartofi copti in jar. Ne-am cazat la “hotel de un miliard de stele” avand bafta de doua nopti cu cer senin. Intre sesiunile de antrenament si povesti am ne-am aruncat in mare, ne-am prajit si am savurat licori cu cifra octanica scazuta.

Experientele de genul asta le gusti numai daca treci prin ele, din pacate nu se prea pot povesti nici macar cu o mie de imagini. Frumusetea oamenilor, a povestilor spuse in jurul focului, litrii de transpiratie lasati impreuna cu urmele noastre pe nisip … le poti intelege si simti aproape din interiorul experientei.

Pe data viitoare si mersi pentru trei zile castigate lu’ Daniel, Calin, Mara, Paul, Cristi, Dana, Ana si Beti.

Spread the love