Running Camp #3 cu Paul Dicu @ Krapets (Bulgaria), 14-16 Iulie 2017

Running Camp #3 cu Paul Dicu @ Krapets (Bulgaria), 14-16 Iulie 2017

Running Camp #3 cu Paul Dicu @ Krapets (Bulgaria), 14-16 Iulie 2017

INSCRIERI
Facebook

Plaja din Krapets – Bulgaria ne-a fost din nou gazdă bună pentru al 3-lea an consecutiv. Patru antrenamente intense, multe povești cu o sticlă de “suc” în față sau la gura focului și relaționare de calitate găzduita de Paul Dicu.

Mersi Eliza, Moni, Andreea, Anda, Cristi, Sabina, Călin, Dana, Daniel, Călin și Paul pentru o super experiență și pentru că ați avut încredere în noi.

 

 

Uite cum a fost și la Running Camp #1 si Running Camp #2

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Alexandra Anton on Running Camp #3 cu Paul Dicu
Running can be fun 🙂

... Un weekend plin de sport si voie buna , asa as descrie experienta mea la running camp #3.Antrenamentele au fost dese insa au avut tot timpul un element de fun care sa le faca mai atractive si sa nu fie percepute ca fiind foarte tehnice desi erau din plin.Locatia a fost ideala asfel incat sa avem parte de confortul "civilizatiei" dar intimitatea necesara asfel incat sa iesim in evidenta ca si o "gasca de alergatori pe plaja".Una peste alta, o gasca de oameni faini cu care am impartit un weekend plin din care m-am intors muncita fizic si relaxata mental, cu cunostinte mai multe despre corpul si limtarile mele si cu povesti frumoase de la oamenii cu care as povesti la o cafea oriunde.Multumim Paul pentru ca ne-ai adus impreuna si l-ai adus pe Paul Dicu sa ne alerge si sa ne invete cum sa stam in plank pana ne dau lacrimile 🙂 !!!

Comments

comments

INSCRIERI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *