Oxygen Camp @ Muntele Rosu, 11-13 Octombrie ’13 cu Paul Dicu & Andrei Rosu

August 22, 2013 #WildThing 9 responses

Impreuna cu Paul Dicu si Andrei Rosu, doi “monstrii ai alergarii de anduranta” am vazut cum sta treaba cu forta mentala si la ce ajuta ea in sport. Am fost pe Muntele Rosu (langa Cheia) in masivul Ciucas.

Pentru prima tabara din luna Octombrie i-am prins pe Paul Dicu si Andrei Rosu, alergatori de maraton si ultra-maraton si, in cazul lui Paul, antrenor de arte martiale. Kick ass combination!

Ne-am luat inima in dinti, haine care sa tina la racoarea de toamna si un dram de curaj si am plecat la munte. Am gasit 3 zile de soare si 2 nopti senine si pline de stele.

Am avut langa noi doi oameni foarte faini care au trecut prin durerile si succesul andurantei asa ca au avut ce povesti:

  • am ridicat doua tabere: in prima seara langa Cabana Muntele Rosu si in a doua seara langa Cabana Ciucas
  • am stat de paza doua nopti, cu randul, tinand focul aprins si mancarea in copac avertizandu-l emotional pe mos Martin
  • am facut doua trasee faine 1:Cabana Muntele Rosu, La Rascruce, Cabana Ciucas si 2:Cabana Ciucas, Vf. Ciucas, Cabana Muntele Rosu
  • am avut parte de doua seri pline de povesti de viata si concursuri de maraton, ultramaraton cu Paul Dicu si Andrei Rosu
  • am aflat care sunt ingredientele principale ale unei vieti sportive sanatoase, de unde pleaca determinarea si disciplina
  • am fost un grup compact in care am invatat unu’ de la altu’ si ne-am sustinut reciproc
  • am facut o tocanita de cartofi cu carne la ceaun si frigarui de pui cu legume de ne ploua in gura si acum

Pe scurt, am avut parte de o experienta de viata superba in care am invatat, am ascultat, am povestit si am cunoscut oameni foarte faini!

 

Spread the love