Autoapărare Urbană cu Paul Dicu @ București (Impact HUB), 3-4 Februarie 2018

Din moment ce ne petrecem marea majoritate a timpului în oraș, loc în care se și întâmplă majoritatea agresiunilor de tot felul, ne-am gândit împreună cu Paul Dicu că un workshop de autoapărare urbană și-ar găsi locul potrivit între experiențele create de noi an de an.

Am lucrat scenarii diverse în care am învățat cum să nu ne mai temem și cum să facem tranziția rapidă din postura de victimă în cea de "combatant".

  • 2 zile / 3 - 4 Februarie
  • Usor: chiar poti, nu glumim ;)
  • divers

“Intri într-o sală de arte marțiale nu ca să-ți rezolvi problemele, ci ca să înveți să nu te mai temi de ele. Arta marțială nu-ți oferă soluții, ci algoritmi prin care să te formezi astfel încât să găsești tu soluțiile.

Problemele cauzate de violența omului sunt aceleași ca acum 1000 de ani. Omul se teme de violență și de lipsa securității personale. Nu oferim soluții miraculoase, nu există așa ceva.

Degeaba vezi filme și citești cărți dacă nu practici. Degeaba ai un spray daca nu-l găsești sau nu știi să-l folosești într-o secundă. Atât îi trebuie conflictului să se producă. Oferim, în schimb, cadrul în care să vp puteți folosi, de exemplu, cheile mașinii, pixul, o carte ori o umbrelă, pentru a descuraja agresorii.

Și, mai mult decât atât, sădim în mintea voastră convingerea că puteți trata și altfel violența.

Eficient, concis, sincer. Fără povești și blabla-uri.” –  © Paul Dicu

 

Astea îs incluse

Workshop-ul de două zile găzduit de Paul Dicu, spațiul în care ne desfășurăm la Impact HUB Bucharest, cafeaua și apa de zi cu zi, poze memorabile 🙂

 

Astea nu îs incluse

Ca să nu stăm pe stomacul gol vom merge la una din terasele din zonă sau comandăm o pizza … ne hotărâm împreună ce și cum. Fiecare îți acoperă ce consumă.

Itinerariu

NA

Cazare

Ne vom desfășura în noul spațiu care găzduiește Impact HUB Bucharest, fix în Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj.1.

Cerințe

Aveți nevoie de haine lejere în care să vă mișcați ușor. Vă recomandăm să aveți la voi (pentru practică pe scenariile pe care lucrăm) o geantă de laptop sau poșetă (pentru fetele care folosesc așa ceva). 

Deplasare

La Impact HUB Bucharest ajungeți ușor atât cu mașina cât și cu metroul. Dacă alegeți varianta Metrou, coborâți la Stația Timpuri Noi. Dacă veniți cu mașina, sunt ceva locuri de parcare pe malul Dâmboviței, după benzineria Mall în direcția Asmita Gardens (ca orientare).

Din moment ce ne petrecem marea majoritate a timpului în oraș, loc în care se și întâmplă majoritatea agresiunilor de tot felul, ne-am gândit împreună cu Paul Dicu că, un workshop de autoapărare urbană, și-ar găsi locul potrivit între experiențele create de noi an de an.

Am lucrat scenarii diverse în care am învățat cum să nu ne mai temem și cum să facem tranziția rapidă din postura de victimă în cea de “combatant”.

Păreri

744440610

experiente
★★★★★
5 5 1
Ei unul, am devenit fan Paul Dicu. E prima data cand cineva ma lumineaza ce e cu adevarat important in treaba asta cu autoapararea. Abia dupa asta incepe antrenamentul de fapt. Altfel, trebuie sa te pricepi ca sa aduni 2 Pauli misto la acelasi eveniment :)

Autoaparare Urbana

experiente
★★★★★
5 5 1
Un curs extrem de util si de bine gandit! Paul Dicu este un profesionist desavarsit si un om foarte fain, deschis si cu simtul umorului bine dezvoltat. Ne-a ajutat sa intelegem foarte clar, atat la inceput cat si pe parcurs, ce face si ce nu face acest curs din noi. Am invatat sa ma pozitionez (mental) in cazul unui conflict, de preferat in afara acestuia. M-a invatat ca victima sau combatant este alegerea mea. M-a invatat ca am cum sa ma apar mai mult decat credeam in inainte. Mi-a dat incredere in mine. Mi-a deschis apetitul de a invata si alte lucruri pe aceasta tema. Mi-a depasit asteptarile. Multumesc, Paul Dicu! Multumesc, Paul Calin!
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

PARTENERI

GarminGarmin
Discovery ChannelDiscovery Channel
Raw BiteRaw Bite
MerinitoMerinito
S-karpS-karp