Autoapărare Urbană cu Paul Dicu @ București (Impact HUB), 3-4 Februarie 2018

Din moment ce ne petrecem marea majoritate a timpului în oraș, loc în care se și întâmplă majoritatea agresiunilor de tot felul, ne-am gândit împreună cu Paul Dicu că un workshop de autoapărare urbană și-ar găsi locul potrivit între experiențele create de noi an de an.

Am lucrat scenarii diverse în care am învățat cum să nu ne mai temem și cum să facem tranziția rapidă din postura de victimă în cea de "combatant".

  • 2 zile / 3 - 4 Februarie
  • Usor: chiar poti, nu glumim ;)
  • divers

“Intri într-o sală de arte marțiale nu ca să-ți rezolvi problemele, ci ca să înveți să nu te mai temi de ele. Arta marțială nu-ți oferă soluții, ci algoritmi prin care să te formezi astfel încât să găsești tu soluțiile.

Problemele cauzate de violența omului sunt aceleași ca acum 1000 de ani. Omul se teme de violență și de lipsa securității personale. Nu oferim soluții miraculoase, nu există așa ceva.

Degeaba vezi filme și citești cărți dacă nu practici. Degeaba ai un spray daca nu-l găsești sau nu știi să-l folosești într-o secundă. Atât îi trebuie conflictului să se producă. Oferim, în schimb, cadrul în care să vp puteți folosi, de exemplu, cheile mașinii, pixul, o carte ori o umbrelă, pentru a descuraja agresorii.

Și, mai mult decât atât, sădim în mintea voastră convingerea că puteți trata și altfel violența.

Eficient, concis, sincer. Fără povești și blabla-uri.” –  © Paul Dicu

 

Astea îs incluse

Workshop-ul de două zile găzduit de Paul Dicu, spațiul în care ne desfășurăm la Impact HUB Bucharest, cafeaua și apa de zi cu zi, poze memorabile 🙂

 

Astea nu îs incluse

Ca să nu stăm pe stomacul gol vom merge la una din terasele din zonă sau comandăm o pizza … ne hotărâm împreună ce și cum. Fiecare îți acoperă ce consumă.

Itinerariu

NA

Cazare

Ne vom desfășura în noul spațiu care găzduiește Impact HUB Bucharest, fix în Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj.1.

Cerințe

Aveți nevoie de haine lejere în care să vă mișcați ușor. Vă recomandăm să aveți la voi (pentru practică pe scenariile pe care lucrăm) o geantă de laptop sau poșetă (pentru fetele care folosesc așa ceva). 

Deplasare

La Impact HUB Bucharest ajungeți ușor atât cu mașina cât și cu metroul. Dacă alegeți varianta Metrou, coborâți la Stația Timpuri Noi. Dacă veniți cu mașina, sunt ceva locuri de parcare pe malul Dâmboviței, după benzineria Mall în direcția Asmita Gardens (ca orientare).

Din moment ce ne petrecem marea majoritate a timpului în oraș, loc în care se și întâmplă majoritatea agresiunilor de tot felul, ne-am gândit împreună cu Paul Dicu că, un workshop de autoapărare urbană, și-ar găsi locul potrivit între experiențele create de noi an de an.

Am lucrat scenarii diverse în care am învățat cum să nu ne mai temem și cum să facem tranziția rapidă din postura de victimă în cea de “combatant”.

Păreri
[RICH_REVIEWS_SHOW category="page" num="50"] [RICH_REVIEWS_FORM category="experiente"]

PARTENERI

GarminGarmin
Discovery ChannelDiscovery Channel
Raw BiteRaw Bite
MerinitoMerinito
S-karpS-karp