Autoapărare cu Paul Dicu @ Krapets (Bulgaria), 22-24 Septembrie ’17

Intri într-o sală de arte marțiale nu ca să-ți rezolvi problemele, ci ca să înveți să nu te mai temi de ele. Arta marțială nu-ți oferă soluții, ci algoritmi prin care să te formezi astfel încât să găsești tu soluțiile.

Cu ocazia acestei experiențe outdoor de autoaparare avem ocazia de a cunoaște o altă față a lui Paul Dicu. Ne-am obișnuit să interacționăm cu Paul Dicu alergătorul de ultramaratoane, co-pilotul de raliuri sau antrenorul personal.

Ce știe mai puțină lume este că Paul lucrează de aproape 20 de ani cu oameni care vor să învețe să nu se mai teamă, de nimeni și de nimic

“Intri într-o sală de arte marțiale nu ca să-ți rezolvi problemele, ci ca să înveți să nu te mai temi de ele. Arta marțială nu-ți oferă soluții, ci algoritmi prin care să te formezi astfel încât să găsești tu soluțiile.

Problemele cauzate de violența omului sunt aceleași ca acum 1000 de ani. Omul se teme de violență și de lipsa securității personale. Iar femeile sunt cele mai vulnerabile din punctul acesta de vedere. Nu oferim soluții miraculoase, nu există așa ceva.

Degeaba vezi filme și citești cărți dacă nu practici. Degeaba ai un spray daca nu-l găsești sau nu știi să-l folosești într-o secundă. Atât îi trebuie conflictului să se producă. Oferim, în schimb, cadrul în care femeile să-și poată folosi, de exemplu, cheile mașinii, pixul, o carte ori o umbrelă, pentru a descuraja agresorii.

Și, mai mult decât atât, sădim în mintea femeii convingerea că pot trata și altfel violența.

  • cursuri de autoapărare pentru doamne și domnișoare
  • training mental pentru gestionarea situațiilor de criză
  • gestionarea contextului pre și post-conflictual

Eficient, concis, sincer. Fără povești și blabla-uri.”

PARTENERI

GarminGarmin
Discovery ChannelDiscovery Channel
Raw BiteRaw Bite
MerinitoMerinito
S-karpS-karp