Wild Thing crează experiențe outdoor construite în jurul unor sportivi și exploratori de valoare. Te conectăm cu experiențele lor de viață, victoriile și înfrângerile lor, într-o aventură pe care sigur nu o vei uita prea curând.

Contact
Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, Cladirea 2, etaj.1
București
contact@wild-thing.ro
+40 (723) 709.358

Social:

Kayak & Canoe în Deltă @ Sulina, 28 Aprilie – 1 Mai 2023

750 RON / participant (maxim 12 participanți)
De 1 Mai ne îndreptăm, tradițional, către Sulina și experiența de kayak & canoe pe care o punem la cale acolo împreună cu prietenii de la Sulina Fabuloasă. Deltă, bărci, stuf, păsări, liniște, mare, la cort ... bine.

Durată: 4 zile / 28 Aprilie - 1 Mai 2023
Activitate: caiac & canoe
Dificultate: Ușor - Mediu: e ușor solicitant, se poate lăsa cu febră musculară
Unde: delta

ÎNSCRIERE

Vineri 28 Aprilie trebuie să ajungem în Tulcea până la 11:30 AM cel târziu, mașinile le puteți parca AICI. Ne vedem pe faleză la Căpitănie. Recomandarea noastră e să mâncăm o ciorbă acolo (terasa Ivan Pescarul) după care ne urcăm în Nava Rapidă Diana care pleacă la 13:00 fix (nu-i de glumă, chiar sunt punctuali). Drumul până la Sulina durează 1h30min.

Ajunși în Sulina, cei care aveți nevoie, ne aprovizionăm cu cele de trebuință de la Supermarket după care ne transferăm la bărci. Ne așteaptă cuminți pe malul apei fix lângă tabăra de la Sulina Fabuloasă. După ce ne organizăm în bărci cu bagaje, echipamet și ne împărțim care cu cine vâslește îi dăm drumul. Până la locul de campare (pe langă brațul Sulina) avem de vâslit aproximativ 11km sau tradus în ore…cam 3h30min. 

Campăm, ne luăm cina și stăm de povești în jurul focului.

Sâmbătă 29 Aprilie, după micul dejun, ne urcăm în bărci și îi dăm drumul pe un traseu de aproximativ 16km care ne duce de la Brațul Sulina, prin Lacul Roșuleț … până la malul mării unde vom și campa peste noapte.

Duminică 30 Aprilie facem o plimbare pe plajă dimineață și/sau o baie cinstită (în funcție de vreme) iar pe la prânz ne urcăm în bărci și o luăm către tabăra Sulina Fabuloasă (pe un alt traseu care poate fi de 8 sau 14km … în funcție de ritmul grupului sau de cum ne simțim atunci).

Ajunși în Sulina ne campăm în Tabăra Sulina Fabuloasă. Avem timp dupămasa să ne plimbăm prin Sulina și să ne așezăm la o terasă până se face borșul de pește pregătit de gazdele noastre (la cină)

Luni 1 Mai luăm barca rapidă care ne duce înapoi la Tulcea.

 

Ce intră și ce nu în banii pe care îi dai

Astea îs incluse

  • Organizarea experienței găzduite de Sulina Fabuloasă
  • Echipamentul de care aveți nevoie (kayak, canoe, veste de salvare, pagăi/padele)
  • Apă, ceai și cafea pentru dimineți vesele
  • Pentru cei care nu au (isopren, sac de dormit și cort)
  • Taxa de acces în Biosfera Deltei Dunării
Astea nu îs incluse
  • Transport până la Tulcea și înapoi
  • Transport Tulcea – Sulina – Tulcea cu barca rapidă (70RON de persoană pe fiecare sens)
  • Mâncare

Cazare

Vineri seara campăm pe malul Brațului Sulina, Sâmbătă seara pe malul mării iar Duminică seara în Tabără la Sulina Fabuloasă.

Transport

Itinerariu

Haine și echipamente

– haine scurte și lungi (o să fie vreme faină dar seara tot se lasă răcoare + tânțari, puțini dar…)
– șlapi sau sandale de care să nu vă fie milă când se udă
– șapcă, ochelari de soare, cremă de soare, soluție de țânțari
– lanternă frontală
– cort, isoprene, saci de dormit
– dacă nu aveți rucsac impermeabil puteți să puneți bagajul într-un sac de gunoi de plastic mai gros pentru a-l păstra uscat (se stropește de la pagaie/padelă)

Dacă nu aveți cort, isopren, sac de dormit vă rog să îmi spuneți și aduc eu pentru voi (doar dacă nu aveți)

Mâncare -pentru tură aveți nevoie de mâncare la voi pentru Vineri pe drum de la Sulina la locul de campare (ceva de ronțăit), cina de Vineri seara, toate mesele de Sâmbătă, micul dejun de Duminică dimineața și ceva de ronțăit pentru drumul înapoi până la Sulina. Prânzul întârziat se poate lua la o terasă în Sulina și la cină Sâmbătă seara avem borș de pește pregătit de gazdele noastre.

Înscriere

Kayak & Canoe în Deltă @ Sulina, 28 Aprilie – 1 Mai 2023

76,00 152,00 

Resetează

Date înscriere:

Product total

Options total

Grand total