Foto Aventură cu Cristian Vasile @ Delta Dunării, 1-4 Iunie ’17

  • zile /
Astea îs incluse

Astea nu îs incluse

Itinerariu Cazare Cerințe Deplasare

Ne-am început luna Iunie cu o Foto Aventură găzduită de Cristian Vasile și Sulina Fabuloasă fix în Delta Dunării. De când am început povestea Wild Thing nu am călcat în acest loc superb și era cazul să facem ceva în privința asta. 

Am combinat o ieșire cu caiacele pe canalele din Sulina și o vizită în Pădurea Letea cu o dimineață petrecută la pândă, ascunsi după o epavă, în așteptarea soarelui. Am dormit la cort, așa cum trebuie. Prima oară la malul mării unde i-am dat bună dimineața vălurimii sale și celelalte două în curtea lu Călin de la marginea Sulinei fabuloase. 

Unii s-au mai dat cu kayakul sau în canoe, alții nu așa că unii au fost mai emoționați decât alții în fața unei experiențe noi dar s-au ținut bine, bine de tot.

Gașca de oameni care o răspuns prezent a fost la fel de diversă, faină și curioasă cum am început să ne obișnuim să fie. Chapeau Igu, Călin E, Mirel, Călin C, Dana, Nico, Daniel, Ramona, Cătălin, Alina, Simona, Victor, Miruna, Tom și Moni.

Păreri

Foto Aventură

experiente
★★★★★
5 5 1
Am reusit sa merg din nou cu Wild Thing, de data aceasta in Delta Dunarii, la Sulina. Asa cum ma asteptam aventura a facut parte din meniu, de data aceasta vaslind in caiace si canoe , pentru mine pentru prima oara. Daca masuram distanta , sigur am parcurs mai mult, traversand canalul de la stanga la dreapta incercand sa pastram totusi directia : inainte! Am descoperit o alta Delta plina de farmec,liniste si cu miros de miere si o gazda minunata : Calin Ene , un om indragostit de aceste locuri. Iar obiectivul actiunii - foto aventura a fost desavarsit de 2 prezentari inedite , atat mentorul -Igu, cat si ambientul : decorul, participantii . Nu mai spun de grup : oameni faini pe care-i cunosteam din alte ture, oameni faini intalniti acum. Cred ca Paul are o reteta speciala de selectie! Mutumesc tuturor pentru aceste zile petrecute impreuna.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

PARTENERI

GarminGarmin
Discovery ChannelDiscovery Channel
Raw BiteRaw Bite
MerinitoMerinito
S-karpS-karp