“White Camp” @ Balea Lac, 7-9 Februarie ’14 cu “Fane” Tulpan

February 10, 2014 #WildThing 2 responses

A inceput o saptamana noua si simt in carnea de pe mine experienta din weekend. Am iesit impreuna cu o gasca foarte faina de oameni  in zapada de la Balea. Ne-am pus coltarii in picioare, am luat pioletii sau betele de schi / lemn in mana (care o avut), un rucsac in care am varat un termos cu ceai cald si o felie de paine unsa cu branza topita sau gem invelita intr-o hartie dubioasa si am luat-o la deal.

Asa au inceput ambele zile. 

In primul rand am avut ocazia sa il cunoastem pe “Fane”. Un om pasioant de munte, destul de suparat pe felul in care sunt tratati salvamontistii de catre stat, fericit ca a avut ocazia sa vada lumea de pe cei mai inalti munti din lume si bucuros ca are cu cine impartasi experientele lui. 

Ture prin zapada, alunecari controlate, creasta batuta de vant, Moldoveanu cu varful in ceata, un lac inghetat bocna, hotelul de gheata, focul din soba, sacul de dormit, Refugiul Salvamont, coltari, pioleti, bocanci uzi, parazapezi prietenoase, tricoul vesnic, povesti interesante, oameni faini, mult zambet, roata, lenta in absentia, lopata din zapada, WC-ul din nameti, privelistea de dimineata, cainele lipicios, capre negre, tocanita de cartofi…

Spread the love