Interviu cu Andrei Rosu

August 23, 2013 #WildThing no responses

Andrei Rosu va fi, impreuna cu Paul Dicu, gazda primei tabere organizate de noi, Oxygen Camp, la Muntele Rosu pe 11-13 Octombrie. Avandu-l aproape, l-am rugat sa ne raspunda la cateva intrebari relevante, zicem noi, pentru viitorii participanti la taberele WildThing.

WT: Spune-ne si noua ce te-a facut sa iti pui in picioare adidasii si sa nu te mai opresti din alergat?
AR: In urma cu 4 ani aveam 10 kg in plus si un stil de viata dezordonat: alimentatie proasta, bere, tutun, mult timp pierdut in fata TV-ului… Eram proaspat tatic si am realizat ca ar trebui sa fac cateva schimbari pentru a deveni un model real pentru baietelul meu. Asa ca am decis sa…alerg. Restul a venit de la sine 🙂

WT: De unde dragostea pentru alergarile lungi?
AR: Alergand distante lungi, m-am convins de faptul ca limitele sunt acolo unde le stabilim noi. De ce sa spunem “eu nu pot face asta” inainte de a incerca?

WT: Cum reusesti sa te tii de alergat in fiecare saptamana, cum te motivezi?
AR: Alergarea a devenit parte a stilului meu de viata, asa cum fac dus sau ma spal pe dinti. Este o metoda de igienizare a trupului si a mintii si o metoda de auto-disciplinare. Am invatat sa imi respect agenda zilnica, iar daca acolo apare de la 5 la 7 dimineata alergarea… Motivatia este cea care ne ajuta sa incepem, dar obiceiurile sunt cele care ne ajuta sa fim consecventi in ceea ce facem…

WT: Mananci ceva special care iti mentine energia?
AR: Sunt propriul meu cobai. Am experimentat o multime de de alimente si de diete, pentru a alege nutritia optima pentru organismul meu, una care sa imi ofere energie si recuperare rapida. Cel mai bine functionez cu hrana “vie” (raw vegan), care reprezinta 80-90% din dieta mea zilnica.

WT: De ce crezi ca tinerii in special ar trebui sa fie atenti la cata miscare fac si ce mananca?
AR: Nu iti poti realiza visele daca nu ai energia si atitudinea corespunzatoare.
http://andreirosu.me/2013/08/05/cum-voi-deveni-milionar/

Spread the love