White Camp #4 cu Fane Tulpan @ Balea Lac, 3 – 5 Februarie ’17

October 5, 2016 #WildThing 2 responses

White Camp #4 a venit într-un moment de mare tensiune în toată țara și, oricât de mult așteptam experiența asta, cam toți am fost cu gândul în Piața Victoriei. Ne-a prins bine la creier și am reușit să ne reîncărcăm bateriile pentru zilele ce vor veni de acum încolo. Am organizat și un moment de “suport” pentru prietenii rămași în București și alte piețe din tară.

Ce am făcut:

Fane a fost la înalțime, ca de obicei, dar nici cei care s-au alăturat experienței nu au rămas mai prejos. Am învățat să mânuim pioletul și colțarii, să ne legăm în coarda dar mai ales să facem o echipă. Terenul cu caracteristici diverse și vremea schimbătoare au creat condițiile bune de învățare “pe teren”. 

De la Refugiul Salvamont – Nicolae Nan am urcat în Șaua Doamnei și de acolo sus pe Vf. Paltinu. Plafonul de nori s-a menținut sus așa că am putut continua pe Creasta Bâlii până pe Vf. Iezerul Caprei de unde am coborât în Șaua Caprei și jos la Lacul Bâlea. 

De ce e interesantă o experiență construită în jurul lui Fane:

Lucăm deja de 4 ani cu Fane Tulpan și de fiecare dată învățăm lucruri utile. Fie că e vorba de cunoștințe și abilități utile pe munte sau povești aduse din expedițiile la care a luat parte, Fane rămâne același om modest și direct. Cu el pe munte te simți tot timpul în siguranță și ai puțin curaj extra ca să vezi ce e dincolo de creasta din față. 

Mersi Andreea N, Andreea B, Dana, Cătălina, Nicu, Gabi, Lucian, Anda, Radu, Alex și Maria pentru o experiență foaaaarte faină!

Spread the love