White Camp – Three Peaks cu Fane Tulpan @ Balea Lac, 18-20 Martie ’16

February 10, 2016 #WildThing no responses

Dupa White Camp (3) am fost intrebati ce facem in restul sezonului de iarna impreuna cu Fane. Cum nu am gasit argumente contra, ne-am asezat “la masa” cu el si am pus la cale White Camp – Three Peaks.

Dupa cum ii spune si numele, aceasta experienta trebuia sa ne poarte pe trei varfuri din zona Balea: Vf. Paltinu (2401m), Vf. Iezerul Caprei (2417m) si Vf. Vanatarea lui Buteanu (2507m). In cele doua zile si jumatate am reusit sa ajungem doar pe doua din ele: Iezerul Caprei si Paltinu. Nu din lipsa de vointa sau abilitati nu am reusit sa facem si Vf. Vanararea lui Buteanu … vremea a avut alta parere.

Vineri cand am iesit din telecabila, la Balea Lac, am gasit cerul senin si zero vant. Sambata si Duminica pana la pranz, adica exact cand ne-am propus sa facem treaba … aproape whiteout si viscol destul de serios.

Cel putin cei care s-au incumetat sa vina cu noi in experienta asta pot spune cu mana pe inima ca stiu ce inseamna sa urci iarna pe munte. Fane a fost, ca deobicei, un profesor bun si exigent si si-a deschis tolba cu povesti si povete alpine.

#Respect: Alina, Lidia, Nicoleta, Andreea, Vali, Mirel, Daniel, Igu si evident Fane

Spread the love