“SURVIVE THE WEEKEND” cu Daniel Pisica @ Zarnesti, 29-30 Martie ’14

February 17, 2014 #WildThing 8 responses

In ultimul weekend din Martie am iesit in Piatra Craiului inarmati cu saci de dormit, corturi, izoprene, mancare si sete pentru o experienta faina.

Din povestile spuse (la lumina focului de tabara, pe traseu, din mijlocul unui camp de branduse, in jurul Cabanei Curmatura sau tupilat intr-un cort) l-am putut cunoaste pe omul, sportivul, aventurierul, colectionarul, militarul, tatal, prietenul, co-echipierul, instructorul, prietenul – Daniel Pisica.

Doua zile in care am invatat foarte multe lucruri utile despre ce inseamna sa iti pregatesti cu adevarat o iesire in natura si cum poti iesi din situatii de mare cacao!

De acum ne este clar faptul ca doar “maimutele” nu se pregatesc, cara mai mult decat e cazul, nu sunt atente, nu stiu sa isi aleaga un echipament potrivit sau ignora pur si simplu ce inseamna mama natura 😉 (gluma interna, cand dati JOIN unei experiente Wild Thing veti afla si voi ce inseamna)

SURVIVE THE WEEKEND cu Daniel Pisica at EveryTrail
EveryTrail – Find trail maps for California and beyond

#danielpisica #survivalcamp #wildthing #outdoor #curmatura #zarnesti
Daniel Pisica: pilot instructor, antrenor de tir, cascador, parasutist, motociclist, ofiter in ministerul apararii, instructor de pregatire pentru cadre militare in domeniul sportului, alpinist, parapantist, practicant de arte martiale si nu in ultimul rand – “fratele geaman”, partenerul si omul care il pregateste pe Tomi Coconea pentru Red Bull X Alpes. A facut parte din prima echipa integral romaneasca, condusa de David Neacsu, care a urcat in 2003 pe Everest, a avut ascensiuni reusite pe Aconcagua si Kilimanjaro.

Foto © IGU

 

Spread the love