Outdoor Family Experience cu Cristian Lascu @ Jupânești (Mehedinți), 17-21 Iunie ’17

  • zile /
Astea îs incluse

Astea nu îs incluse

Itinerariu Cazare Cerințe Deplasare

Primul “Outdoor Family Experience” organizat de noi a fost găzduit de Cristian Lascu. Ne-am dus la Jupânești în Județul Mehedinți, pentru că acolo avem tot ce ne trebuie pentru o eventură pe cinste. Peșteri accesibile pentru copii și dealuri frumoase care te îndeamnă la o tură cu bicicleta dar mai ales Casa Liliecilor în jurul căreia ne-am instalat corturile.

Am vizitat Peșterile Gramei, Curecea și Podul lui Dumnezeu, am întrat cu barca în Peștera Topolnița, ne-am băgat nasul puțin în Peștera Epuran, ne-am dat cu bicicleta pe dealurile din jurul Jupâneștiului și i-am lăsat pe copii să se cațere pe un traseu frumos și accesibil.

Timpul o ținut cu noi, copiii au fost plini de energie și părinții au avut ocazia de a petrece câteva zile în natura alături de cei mici.

Mai jos am pus câteva imagini din experiența asta. Nu am pus prea multe pentru că, la rugămintea părinților, am zis să nu apară fața copiilor în poze. No problem 🙂

Mersi fain Oana, Ioana, Igu, Sonia, Ioan, Tudor, Alex, Horia, Stefan, Vlad, Marius, Ana și Ștefania pentru că ne-ați ales.

Păreri

Fantastic

experiente
★★★★★
5 5 1
A fost fantastic, o experienta father and son in adevaratul sens al cuvantului. Am biciclit, am mers, am catarat, am stat la foc, am ras, am cazut in urzici, am vazut broaste testoase, scorpioni (hold your horses scorpionii de la Jupanesti nu sunt letali pentru oameni). Echipa a fost rabdatoare cu cei mici si mari, Cristi Lascu ne-a spus povesti fantastice, in care eu unul nu stiam unde se termina istoria si unde incepe istorisirea. Pentru Horia a fost excelent pentru ca niciodata nu l-am vazut atat de autonom; atmosfera de "tabara" a fost de asa natura incat si-a facut singur bagajele pentru turele din fiecare zi. La final a hotarat ca nu crede ca se face speolog, dar ca in mod cert majoratul o sa si-l serbeze intr-un bivuac de o saptamana intr-o pestera. Una peste alta ar trebui ca orice copil sa aiba posibilitatea sa aiba o asemenea experienta pe care am considerat-o formatoare in adevaratul sens al cuvantului; noi o sa revenim in mod cert. PS: sa nu fiti speriati, nu este greu si cred ca orice persoana normala din punct de vedere al conditiei fizice poate sa faca fata la program care este gandit mai degraba pentru socializare, descoperirea unei alte fatete a relatiei dintre parinti si copiii lor si nu presupune un angajament fizic iesit din comun

Experienta extraordinara pentru pitici

experiente
★★★★★
5 5 1
Recomand cu tot dragul tura de pestereala. Pentru copii este o adevarata dezlantuire sa aibe la dispozitie atata loc de joaca, iar traseele si activitatile realizate erau fascinante si pentru adulti, daramite pentru copii. Copiii se strangeau in jurul lui Cristi Lascu tot timpul in asteptarea unei povesti si a unei pilde spusa molcom. Fiind prima tura de felul asta pentru mine, a fost cu mari emotii, insa si-a meritat inzecit efortul. Numai povestirile de dupa despre pielea de leopard, despre licurici, despre catelul Charlie si despre ..."cand mai mergem cu cortul?" si cred ca am zis impresia facuta unei tinere de 7 ani ;)
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

PARTENERI

GarminGarmin
Discovery ChannelDiscovery Channel
Raw BiteRaw Bite
MerinitoMerinito
S-karpS-karp