BIG Mountain – training camp cu Fane Tulpan @ Balea Lac, 2-5 Iulie 2015

March 5, 2015 #WildThing 3 responses

Cand echipa e mai mica Fane are timp sa fie atent la fiecare dintre noi … Asta e si bine si grav in acelasi timp pentru ca e destul de sever si nu lasa lucrurile sa treaca pe langa el. Pe de alta parte, cand ai de a face cu o activitate / sport in care eroarea te costa extrem de scump, prefer sa fie asa.

A fost o tura in care ne-am propus sa invatam de la el cum se merge pe munte in teren variat, rapel cu opt si prusic, mers in coarda, asigurare in creasta, reguli de comunicare in echipa, regrupare, filare, escalada si mai ales regulile nescrise ale muntelui.

In turele facute am “calcat” creasta Fagarasului de la Balea la Caltun si inapoi pe fata sudica, Vf. Laitel, muchia crestei lui Buteanu si Vf. Vanatoarea lui Buteanu, am pozat marmotele si caprele negre. Vremea a fost perfecta pentru ce am avut de facut, adica inorat non stop…doar in ultima zi o iesit putin soarele si ne-o prajit instant. Am ales cu grija noaptea in care sa dormim la cort astfel incat sa fim siguri ca prindem singura ploaie din zona venita la pachet cu fulgere dar fara vant.

Am plecat de la Balea cu energie proaspata, cu un bagaj imbogatit de cunostinte si cu placerea de a lucra, din nou, cu Fane. Au fost patru zile Ne revedem in Februarie la tura de iarna 😉 

Spread the love