Team Challenge cu JTI @ Zărnești, 20-21 Septembrie 2018

December 11, 2018 #WildThing no responses

Când pornesc într-un teambuilding mă aștept la o activitate în care „dacă echipă nu e, nimic nu e!”

Prin urmare, mă pregătesc sufletește că voi avea parte de o experiență în care echipa de facilitatori îmi oferă diverse „surprize”, în care îmi este testată vigilența și spiritul de echipă.

Și uite așa pornesc, împreună cu echipa, în marea aventură cu Wild Thing. Iar „surprizele” se țin lanț: am întâlnit o echipă de oameni foarte faini, am învățat câteva elemente cheie despre supraviețuire – cum aleg sacii de dormit, cortul și echipamentul de mers pe munte, cum (de)montez cortul, cum filtrez apa și cum dau primul ajutor în caz de hipotermie sau de membru fracturat, ca să le enumăr pe cele care mi-au rămas în minte.

Păi și surpriza? Exact, surpriza a fost că n-am avut parte de surprize. Totul a curs lin, precum pârâul din Piatra Craiului. Căci acolo ne-au dus pașii, la Fântâna lui Botorog, în prăpăstiile Zărneștiului și Valea prăpăstiilor. Și am făcut poze, ne-am bucurat de peisaje superbe, am vorbit despre noi, am aplicat ce am învățat din tehnicile de supraviețuire și… am fost… anesteziați. Ne-am abandonat naturii și am fost vigilenți și echipieri, până… n-am mai fost. J

Citesc și recitesc aceste rânduri și pare că n-au rost, că lucrurile nu se leagă. Și nici n-au cum, pentru că emoțiile și experiențele nu merită a fi constrânse în logica rațională a unei construcții care are cap și are coadă. Dar merită trăite!

 

Sorin Sandu

Personnel Development Manager

Talent Management

Spread the love