Triatlonul prin ochii lui Alex Diaconu

November 11, 2013 #WildThing no responses

“Triatlonul prin ochii lui Alexandru Diaconu” e un reportaj inceput de Discovery Channel despre unul dintre cei mai buni triatlonisti profesionisti de la noi. Da, exista si la noi triatlonisti profesionisti = din asta traiesc. Va recomandam articolul ca sursa de inspiratie pentru o poveste (a voastra) care poate sta sa inceapa. Daca vreti sa va tineti la 220 cu performantele lui Alex, il gasiti fie la concursurile de alergare, duatlon, triatlon fie la el pe site alexandrudiaconu.com.

“Pasiunea pentru ciclism mi-a fost inspirată de către bunicul meu Teodor. El este cel care mă aștepta în vacanțe cu bicicleta gata pregătită, numai bună de luat la ture pe străzi. A fost un secret bine ținut, un pact numai între noi doi, pentru ca tata a fost foarte strict în privința bicicletei, nu era de acord să am bicicleta mea din cauza traficului și a pericolului de accidentare.
 
După terminarea liceului m-am angajat ca pompier și am început să mă concentrez mai mult asupra antrenamentelor iar rezultatele nu au întârziat să apară. În acele momente m-am hotarât să devin sportiv profesionist și să îmi investesc timpul în antrenamente riguroase astfel încât să reușesc să ajung un atlet de talie internațională.”
 

Pentru prima parte a povestii > discovery.ro

Spread the love