Se lanseaza Sharequipment.com @ The HUB Bucharest, 30 Octombrie ’13

October 17, 2013 #WildThing no responses

Pe 30 Octombrie ’13 @ The HUB Bucharest, se lanseaza oficial un portal de sharing de echipamente si accesorii sportive. Asta e o invitatie deschisa tuturor iubitorilor de miscare si sport. Mai jos aveti cateva cuvinte despre ce este SHAREQUIPMENT, puteti da JOIN evenimentului pe Facebook AICI.

Sharequipment.com vine sa puna piciorul in prag … la figurat, dar daca e nevoie gasim noi un prag fizic. Noua, ca romani, ne place sa detinem lucruri. Ca e vorba de apartament, casa, pamant (noi vrem pamant!) sau biciclete, masini, corturi si alte cele … trebuie sa le avem. Nu suntem straini de sentimentele astea, ne-am zbatut destul cu ele. Problema este ca desi ni le dorim nu ni le permitem si atunci alegem creditul salvator.

Cum in ultima vreme creditul nu mai e salvator ci gropar, am cautat solutii alternative .. . si asa s-a nascut sharequipment.com

Noua ne place foarte tare sportul in toate formele lui de manifestare si nu vrem sa zicem pass doar pentru ca nu ne permitem o bicicleta, un cort, un gps sau mai stiu eu ce alt echipament sau accesoriu. Pe de alta parte, si daca ne-am permite sa cumparam tot ce vrem nu am avea unde sa le tinem pe toate! Debaraua, beciul (nu cel domnesc) sau casa scarii pot gazdui un numar limitat de chestii.

Solutia … hai sa ne punem la bataie echipamentele/accesoriile pe care le folosim din cand in cand, astfel incat sa se poata bucura si altii de ele si mai facem si un leu doi de-o shaorma.

Stim ca si voi aveti astfel de echipamente (9 din 10 prieteni intrebati au recunoscut) si accesorii pe care le tineti in sertar/debara sau sub pat si pe care le folositi din cand in cand. In restul timpului ele devin item-uri care trebuie sterse de praf si care ocupa loc in apartament. Aveti ocazia sa va impartasiti povestile si echipamentele cu oameni la fel de pasionati ca si voi, care se vor bucura de ele si ca bonus va aduc niscai bani in portofel.

Stim ca e greu sa iti dai un bun pe mana unui strain si ca e nevoie de putin curaj…de asta “sharequipment is not for pussies” Siguranta e pe primul loc pe lista noastra de preocupari si de asta am gandit mai multe solutii care reduc semnificativ riscurile.

Spread the love