Wild Thing are un nou prieten care raspunde la numele S-KARP

May 12, 2015 #WildThing no responses

logo 2

De abia asteptam sa vina urmatoarea tura @BIG Mountain Training Camp cu Fane Tulpan din 2-5 Iulie @ Balea Lac pentru a testa bocancii S-KARP. Pentru toti cei care au participat si vor participa la experientele Wild Thing, 10% reducere la incaltarile produse de ei.

Pentru cei care inca nu au auzit de acest brand de incaltari:

S-KARP este un brand romanesc de incaltaminte de munte si alergare dezvoltat in cadrul grupului DGR (Diversitas Group Romania), care-si desfasoara activitatea in Brasov, unde s-au produs pana in prezent peste 3 milioane de perechi de incaltaminte.

Ne recomanda experienta de peste 17 ani in productia de incaltaminte outdoor, iar calitatea si confortul se afla la un pret corect.

De ce ne numim S-KARP?

Numele se afla in stransa legatura cu SINAIA, orasul situat la poalele muntilor Bucegi, unde se afla partia de ski KARP, cea mai abrupta din Romania, având înclinaţia de cca. 42,24 grade.

“Pentru că sunt legat de oraşul meu natal, iar pe pârtia KARP skiez şi am multe amintiri plăcute alături de familie şi prieteni, am dat numele acestui brand alăturând S de la Sinaia,  KARP de la numele pârtiei, semnul grafic care are acelaşi unghi de 42,24 grade ca şi înclinaţia pârtiei.”

Radu Jitaru

Fondator brand S-KARP

Unde ne gasesti?

Atat brasovenii cat si turistii ne gasesc foarte usor in centrul orasului, pe strada Republicii nr. 29 iar clientii din afara orasului pot achizitiona incaltamintea din magazinele de specialitate partenere si online de pe www.s-karp.com.  In plus, cei care doresc sa gaseasca incaltaminte la preturi speciale ne pot vizita la showroom-ul S-KARP din incinta fabricii.

Incaltamintea noastra este testata de alpinisti si atleti in cele mai dificile conditii!

Crina Coco Popescu, Tomi Coconea, Florin Pop Vancea au decis sa-si asocieze imaginea cu brandul nostru sub deviza “Joy To Go”!

Sunt permanent interesat de promovarea brandurilor 100% romanesti iar productia autohtona trebuie incurajata si ajutata. Mai mult decat atat, am avut placuta surpriza de a constata foarte buna calitate pe care o are incaltamintea S-KARP. Atunci cand mergi pe munte echipamentul este vital si prin urmare, sunt foarte atent atunci cand il aleg. Incaltamintea, mai ales, poate face deosebirea intre a ajunge sau nu in locul dorit, chiar intre viata si moarte, asa ca nu e deloc de neglijat.

De-a lungul anilor am testat toate brandurile de incaltaminte de pe piata internationala si sunt incantat ca S-KARP produce la noi in tara incaltaminte sportiva si de trekking care se poate compara cu orice alt brand de talie mondiala. Constat cu incantare ca au reusit sa atinga un inalt nivel de calitate, fara a ridica pretul la nivelul altor branduri similare. Recomand cu caldura incaltamintea S-KARP

Florin Pop Vancea

S-KARP este singurul brand romanesc de incaltaminte sportiva si de munte, brand acreditat si licentiat de catre liderul mondial producator al talpilor VIBRAM.

poza 1

Spread the love