“EXCEPTIONALII” cauta adolescenti isteti

January 8, 2015 #WildThing no responses

Dacă eşti în clasa a 10-a sau a 11-a, ai performanţe deosebite, te fascinează ideile noi şi vrei să-ţi creşti pasiunea, oricare ar fi ea, hai în comunitatea Excepţionalilor!

Excepţionalii? Despre ce-i vorba?

Suntem Şcoala de Valori şi am pornit în căutarea unor adolescenţi isteţi, gata să schimbe lumea cu puterea minţii lor. Prin proiectul Excepţionalii te încurajăm să-ţi dezvolţi talentele şi să-ţi croieştii un viitor pe măsura ta, inspirat de oameni-model care au reuşit în viaţă prin propriile forţe.

Vrem să promovăm cele mai frumoase poveşti de succes ale liceenilor, astfel încât energia ta şi a celorlalţi excepţionali să-i contamineze pe colegii de generaţie, inspirându-i să acţioneze pentru a-şi atinge propriile vise. Punem la cale o conferinţă de 4 zile în Martie unde te aşteaptă o serie de întâlniri interactive, workshopuri şi o „Bibliotecă vie” cu persoane publice şi specialişti care îţi vor da aripi să cucereşti lumea.

Profil de Excepţional

Excepţionalii sunt tinerii cu performanţe deosebite, iar prin asta nu ne referim doar la reuşitele şcolare şi olimpice, ci şi la cele ce ţin de sport, antreprenoriat, artă, voluntariat, proiecte sociale, educaţionale etc. Sunt pasionaţi de ceea ce fac şi au rezultate foarte bune într-un anumit domeniu, implicându-se cu entuziasm în proiecte extra-şcolare. Ei nu învaţă doar pentru diplome, note sau de dragul de a avea o ocupaţie, ci pentru că se simt motivaţi de pasiunea lor şi vor să-şi găsească drumul în viaţă. Vor să afle cât mai multe despre domeniul care îi pasionează, le plac provocările şi sunt curioşi, iar rezolvarea situaţiilor dificile le stimulează inteligenţa şi ambiţia.

În clasa Excepţionalii ne dorim să avem:

  • 10 elevi pasionaţi de afaceri sau implicaţi deja în proiecte de antreprenoriat
  • 10 elevi care au descoperit farmecul economiei şi al finanţelor
  • 15 tineri pasionaţi de IT, inventică sau robotică
  • 15 elevi cu simţ civic, implicaţi în activităţi de voluntariat
  • 10 teen teachers pasionaţi de educaţie
  • 10 liceeni dedicaţi trup şi suflet cauzelor sociale
  • 10  elevi cu obiectivitatea la purtător, potenţiali lideri de opinie
  • 5 artişti, creatori cu imaginaţie nemărginită
  • 5 sportivi bine antrenaţi
  • 10 studioşi încununaţi cu lauri la olimpiade internaţionale.

 

Dacă te regăseşti în descrierea de mai sus, completează formularul de înscriere până pe 13 Februarie şi oferă-ţi un loc în comunitatea select al Excepţionalilor. În cazul în care cunoşti un excepţional, trece-i numele în formular şi va avea parte de o surpriză plăcută.

Aplică acum la Excepţionalii şi schimbă lumea prin puterea minţii tale!

Spread the love