Autoapărare cu Paul Dicu @ Krapets (Bulgaria), 22-24 Septembrie ’17

Autoapărare cu Paul Dicu @ Krapets (Bulgaria), 22-24 Septembrie ’17

Autoapărare cu Paul Dicu @ Krapets (Bulgaria), 22-24 Septembrie ’17

INSCRIERI
Facebook

Cu ocazia acestei experiențe outdoor de autoaparare pentru doamne și domnișoare, avem ocazia de a cunoaște o altă față a lui Paul Dicu. Ne-am obișnuit să interacționăm cu Paul Dicu alergătorul de ultramaratoane, co-pilotul de raliuri sau antrenorul personal. 

Ce știe mai puțină lume este că Paul lucrează de aproape 20 de ani cu femei care vor să învețe să nu se mai teamă, de nimeni și de nimic

“Intri într-o sală de arte marțiale nu ca să-ți rezolvi problemele, ci ca să înveți să nu te mai temi de ele. Arta marțială nu-ți oferă soluții, ci algoritmi prin care să te formezi astfel încât să găsești tu soluțiile.

Problemele cauzate de violența omului sunt aceleași ca acum 1000 de ani. Omul se teme de violență și de lipsa securității personale. Iar femeile sunt cele mai vulnerabile din punctul acesta de vedere. Nu oferim soluții miraculoase, nu există așa ceva.

Degeaba vezi filme și citești cărți dacă nu practici. Degeaba ai un spray daca nu-l găsești sau nu știi să-l folosești într-o secundă. Atât îi trebuie conflictului să se producă. Oferim, în schimb, cadrul în care femeile să-și poată folosi, de exemplu, cheile mașinii, pixul, o carte ori o umbrelă, pentru a descuraja agresorii.

Și, mai mult decât atât, sădim în mintea femeii convingerea că pot trata și altfel violența.

  • cursuri de autoapărare pentru doamne și domnișoare
  • training mental pentru gestionarea situațiilor de criză
  • gestionarea contextului pre și post-conflictual

Eficient, concis, sincer. Fără povești și blabla-uri.” –  © Paul Dicu

Unde vom sta și ce facem acolo mai concret

Vom sta la Krapets pe plajă, la cort. Programul “artistic” prevede un antrenament Vineri seara, două Sâmbătă și unul Duminică. 

Noi aducem corturile, sacii de dormit, isoprenele și mâncarea mentru cină pe care ne-o gătim singuri la foc mocnit. Ne deplasăm până acolo cu mașini mici și împărțim costurile între călătorii din mașină. E cel mai rapid, ieftin și eficient.

Cost: 550 RON / persoana

Locuri: maxim 15

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Comments

comments

INSCRIERI

One thought on “Autoapărare cu Paul Dicu @ Krapets (Bulgaria), 22-24 Septembrie ’17

  1. Pingback: Autoapărare (pentru doamne și domnișoare) cu Paul Dicu @ Krapets (Bulgaria), 22-24 Septembrie ’17 | Romania Pozitiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *