De ce suntem

Facebook

11262395_574144539394727_3929480576895746854_o

“Wild Thing” te conecteaza cu sportivi si exploratori romani de succes, cu experientele lor de viata, victoriile si infrangerile lor dar mai ales cu invatamintele adunate pe parcurs.

Obiectivul principal al fiecarei experiente pregatite pentru voi este acela de a va conecta cu un astfel de om pe care noi il consideram interesant, pozitiv, care are ceva de spus si transmis celor care au urechi sa asculte si minte sa inteleaga.

Am ales natura pe post de “scena” a acestor intalniri pentru ca e un loc in care putem gusta din sentimentul de libertate, un loc care ne da forta, ne incarca bateriile si elimina marea majoritate a elementelor perturbatoare din oras.

Cu ocazia fiecarei iesiri invatam cate ceva practic: care sunt regulile unei ture speologice, elemente de baza ale supravietuirii pe munte, cum se abordeaza o iesire de iarna pe crestele inalte sau cum sa iti porti singur de grija in natura.

Depinde de tine daca ai acel mic dram de curaj care sa iti permita sa iesi din zona ta de confort pentru a colectiona o experienta cu amprenta emotionala puternica.

Uite care sunt câțiva din oamenii cu care am ales să lucrăm:

One thought on “De ce suntem

  1. Pingback: Nature Link cu Adrian Fako @ Fagaras, 15-16 August ’15 • Adventure Diplomacy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *